UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 28 september 2009

Av TXS - 28 september 2009 21:36

  


I en intervju med Brian Dermody för MMA-siten Cage Potato säger Kimbo att vi kommer att få se honom i finalen av The Ultimate Figher 10 den 5:e december. Vem han ska möta, hur det går mot Roy Nelson på onsdag eller om han får ett kontrakt med UFC framgår inte. Så här låter ett urval av det Kimbo har att säga:


CP: Jag antar att du kommer att fightas i finalen?


Kimbo: Ja, i december.


CP: Hur förbereder du dig för matchen?


Kimbo: Hur jag förbereder mig? Tränar, mannen, tränar. Röker massor av gräs och har massor av sex.


Kimbo Slice är oförbätterlig och avslutar intervjun med att säga: "att klappa ut är fortfarande för kärringar".

Av TXS - 28 september 2009 21:30

     


Vad ska man säga om "helikopterincidentens" eventuella koppling till en svensk kampsportare då? Bäst att inte säga någonting alls. Att vara misstänkt är inte detsamma som att vara skyldig. Det är viktigt att komma ihåg.

Av TXS - 28 september 2009 18:49

  


Enligt Fanhouse har Dana White bekräftat via sms att UFC inom kort kommer att offentliggöra matchen mellan Mike Swick och Dan Hardy. Vinnaren mellan Swick och Hardy ska enligt Fanhouse ligga bäst till för en titelfight i weltervikt mot mästaren Georges St.Pierre Andra källor uppger att Swick hoppar in som ersättare då Dong Hyun Kim blivit skadad.


Detta är en glad nyhet för mig eftersom jag är ett stort fan av Dan "The Outlaw" Hardy. Dong Hyun Kim kändes aldrig som någon speciellt intressant motståndare till Hardy. Mike Swick blir en mycket tuffare utmaning för britten. Är då vinnaren mellan Mike Swick (14-2 MMA, 9-1 UFC) och Dan Hardy (22-6-1NC MMA, 3-0 UFC) redo för en titelfight mot GSP? Jag anser att åtminstone Swick är det. Han har ett fantastiskt record i UFC och har aldrig mött GSP tidigare. Swick vs. GSP skulle kunna dra en hel del tittare till skillnad från en returmatch mellan GSP och Hughes, Fitch eller Alves, som inte har något underhållningsvärde just nu.


Tyvärr tror jag inte att Hardy är redo ännu. Han skulle behöva åtminstone en seger till efter UFC 105 mot högt rankat motstånd. Hur som helst verkar det som att vinnaren mellan Swick och Hardy får en titelfight mot GSP och det borgar för en mycket rafflande uppgörelse den 14 november i England.

Ovido - Quiz & Flashcards