UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 16 september 2009

Av TXS - 16 september 2009 22:38

  


Phillipe Nover har drabbats av någon form av slaganfall i omklädningsrummet inför matchen mot Sam Stout i Ultimate Fight Night 19. Nover uppges vara ok, men detta innebär enligt Dana Whites Twitter att matchen ställs in.


Ni som såg första avsnittet av The Ultimate Fighter 8 - Team Nogueira vs. Team Mir minns kanske att Nover svimmade när Dana White introducerade coacherna. Att Nover svimmade den gången berodde troligen på hastig viktnedgång kombinerat med hög värme och eventuellt nervositet. Nu får vi avvakta och se vad som egentligen hänt i omklädningsrummet inför UFN 19. Stackars "Fainting Phillipe".   

Av TXS - 16 september 2009 00:58

  


Invägningarna inför morgondagens Ultimate Fight Night 19 - Diaz vs. Guillard är över. Nate Diaz var den enda som inte klarade vikten på första försöket. Han landade på 156.5 pounds. På det andra försöket gick det däremot bättre, och det spekuleras om att Diaz nu gör sin sista fight i lättvikt för att sedan flytta upp till weltervikt.


Det blir en fullspäckad onsdag med UFN 19 samt premiären av The Ultimate Fighter 10. På lördag har vi dessutom UFC 103. Det är bara att boka tid i TV-soffan och göra sig redo för ännu ett MMA-frosseri.  

Ovido - Quiz & Flashcards