UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 13 september 2009

Av TXS - 13 september 2009 16:17

  


MMAMania skriver idag att en tänkbar match i UFC 105 kan bli Randy "The Natural" Couture mot Brandon "The Truth" Vera i lätt tungvikt. Nyheten kommer ursprungligen från The Sun och säger att källor inom UFC har bekräftat att matchen är på gång. The Sun har förvisso haft fel förut, så det är väl bäst att invänta ytterligare information innan denna nyhet ska ses som sanning.


Orginalkällan säger också att Rashad Evans tackade nej till att möta Couture, varpå frågan gick till Brandon Vera.


Om Couture vs. Vera visar sig stämma återvänder "The Natural" alltså till lätt tungvikt där han huserade med framgång under åren 2003-2006.


Inside Fights har uppgifter om att Randy Couture kommer att få en titelfight i lätt tungvikt om han slår Brandon Vera. UFC ska ha lovat Couture en match om titeln som tack för att han hjälpt till att rädda huvudeventet i UFC 105. Samma sajt skriver dessutom att en titelmatch i mellanvikt mellan Matt Hughes och Anderson Silva var tilltänk som huvudattraktion i UFC 105. Hughes sägs ha tackat ja, medan Silva ska ha avböjt.  


Frågan är vad som hände med Henderson mot Marquardt som sades vara på gång som huvudmatch till UFC 105? The Sun skriver att Hendersons kontraktsproblem med UFC gör att Hendo vs. Marquardt slopas. Det är många rykten i omlopp just nu. Vi får helt enkelt vänta och se om frågetecknen rätar ut sig.

Ovido - Quiz & Flashcards