UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 23 september 2009

Av TXS - 23 september 2009 21:32

  


Häromdagen lät det som att Frank "Twinkle Toes" Trigg gjort sitt sista framträdande i UFC. Nu har planerna ändrats. Tydligen ska han få en chans till att bevisa att han hör hemma i oktagonen. Det är definitivt med knivbladet mot strupen som Triggs resa i UFC fortsätter. Ytterligare en förlust i nästa match och det bör vara bye bye Frankie.


Trigg säger att han vill avsluta karriären i UFC och inte i någon mindre organisation, och att han gärna skulle medverka i det ryktade eventet i Australien i februari 2010. Någon motståndare har ännu inte diskuterats. Med dagens Rampage-trauma i färskt minne känns dock Triggs fortsatta UFC-karriär som en petitess. Jag tror inte att det är så klokt av honom att fortsätta men önskar honom lycka till.

Av TXS - 23 september 2009 17:13

  


"I’m not like Randy Couture. My body has been getting so many different injuries that I wont be able to fight until my forties & neither do I want to fight that long. So I feel like my second career could be in jeopardy.. so I’m done fighting".


Dagens stora nyhet är givetvis att Quinton "Rampage" Jackson verkar ha bestämt sig för att sluta fightas. Anledningen, som Jackson publicerar i ett långt uttalande på sin egen hemsida, är att han anser att han ställt upp och offrat mycket för UFC men inte fått lika mycket tilbaka. En viss bitterhet gentemot Dana White samt den framtida filmkarriären har också bidragit till beslutet att lägga hanskarna på hyllan.


Just nu är det med chock och förtvivlan jag begrundar denna oväntade händelseutveckling. Att något legat i luften har känts i samband med att Rampage vs. Rashad skjutits på framtiden. Att filmprojektet "A-team" har varit viktigt för Rampage är ingen nyhet heller. Men detta? Om vi sett Jackson för sista gången i oktagonen är ovisst. Det verkar råda viss osäkerhet kring kontraktssituationen. Hur som helst är nyheten något av en kalldusch. Fortsättning följer - var så säkra på det.



Ovido - Quiz & Flashcards