UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 9 september 2009

Av TXS - 9 september 2009 12:43

  


Davis mot Saunders i UFC 106

UFC 106 har fått ett tillskott till den redan tunga uppställningen i form av welterviktsmatchen mellan Marcus Davis och Ben Saunders. De kommer båda från förlustmatcher i UFC 99. Davis förlorade där knappt mot britten Dan Hardy och Saunders fick lära känna Mike Swicks snabba händer.


Nu gäller kampen mellan Marcus "The Irish Handgrenade" Davis och Ben "Killa B" Saunders kanske inte fortsatt överlevnad i welterviktsdivisionen, men väl att hålla sig ovanför vattenytan och fortsätta vara någorlunda intressant. Varken Davis (16-5 MMA, 8-2 UFC) eller Saunders (7-1-2 MMA, 3-1 UFC) har egentligen råd med en förlust i Las Vegas den 21 november.


Diego Sanchez skriver på för åtta nya matcher i UFC...

...och det är jag naturligtvis glad över. Igår tecknades avtalet som gör att vi kommer att få se "Nightmare" i UFC under lång tid framöver. Så länge han fortsätter vinna och se grymt bra ut förstås. Närmast på schemat för Sanchez står nu att göra sig beredd inför titelmatchen i UFC 107 mot BJ Penn.


Mousasi ute ur Superhulkturneringen

På grund av en axelskada, som Mousasi ådrog sig i uppvisningsmatchen mot Fedor Emelianenko, tvingas han nu avstå semifinalen i superhulkturneringen i Dream 11. Där skulle han ha mött Sokodjou. Gegard Mousasi vann ju en imponerande seger mot Renato Sobral om Strikeforces mästarbälte i lätt tungvikt så sent som 15 augusti. Nu blir det till att läka skadan och sedan bevisa att han tillhör de bästa i världen. Jag skulle inte bli ledsen om han till sist hamnade i UFC. Just nu verkar det dock inte så.

Ovido - Quiz & Flashcards