UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 4 september 2009

Av TXS - 4 september 2009 19:51

Tyvärr verkar det som att Mike "Quick" Swick skadat sig under ett träningspass med Josh Koscheck och inte kan delta i UFC 103. Swick landade på huvudet när han sparrade och kan därför inte möta Martin Kampmann. Han uppges dock inte vara allvarligt skadad. Ett väldigt tråkigt besked, för det hade annars varit en viktig match i UFCs weltervikt. Kanske så viktig att vinnaren hade fått möta GSP härnäst.


Paul "Semtex" Daley uppges vara den som kliver in istället för Mike Swick. Engelsmannen Daley (21-8-2) gör sin UFC-debut om uppgifterna stämmer.


I och med detta tråkiga besked firar UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA 200 inlägg. Då någon tårta eller partyhattar inte riktigt är på sin plats, lägger jag istället in några vackra gamla boxningsposters.


Av TXS - 4 september 2009 16:07

Det verkar som att vi inte kommer att få se coacherna från TUF 10, Quinton Jackson och Rashad Evans, mötas i UFC 107. Anledningen sägs vara att "Rampage" inte får tillräckligt med tid att förbereda sig inför matchen. Jackson är som bekant upptagen med att spela Baracus i filmen A-team. Nyinspelningen av den gamla 80-tals serien har redan påbörjats i Vancouver, Canada.


Huvudmatchen i UFC 107 den 12 december kommer istället att bli en titelfight i lättvikt mellan BJ Penn och Diego Sanchez. UFC 107 förväntas även innehålla möten mellan Cheick Kongo och Frank Mir samt Thiago Alves mot Paulo Thiago.


Det hypade mötet mellan rivalerna och före detta mästarna Jackson och Evans skjuts alltså upp och förhoppningsvis får vi se den spännande uppgörelsen någon gång under 2010. Det är alltid tråkigt med matcher som skjuts på framtiden, samtidigt som det ska bli fantastiskt att se Diego "Nightmare" Sanchez spöa BJ och ta hans bälte.

Ovido - Quiz & Flashcards