UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 25 juli 2009

Av TXS - 25 juli 2009 02:27


Det har varit en galen dag i mma-sammanhang och det fortsätter hända grejer! En av de största fejderna i sportens historia kan vara på väg att få sin upplösning. Det rapporteras att Affliction kommer att lägga ner sin verksamhet som mma-arrangör helt och hållet. I stället kommer Affliction att agera sponsor åt UFC, och exakt vad det innebär återstår att se. Afflictions t-shirtar slutar i så fall vara bannlysta på UFCs event och det trodde man inte skulle hända detta århundrade med tanke på alla hårda ord som sagts tidigare.


Den riktigt relevanta frågan är vad som händer med alla Afflictions fighters om denna nyhet stämmer? Kan det vara så att vi äntligen kommer att få se Fedor i oktagonen? Dana väntas göra ett uttalande inom kort och det kan bli ett historiskt sådant. Dessutom lägger han ut någonting på sin Twitter som tyder på att Tito Ortiz är tillbaka i UFC.


Någon deal mellan Affliction och Strikeforce verkar det i alla fall inte bli om man ska tro de senaste nyheterna. Hela soppan är tragisk och fruktansvärt intressant på samma gång. Allt på grund av Josh Barnett och hans lilla försök att ta en genväg. Hur skall detta sluta och törs man gå och lägga sig?


Ovido - Quiz & Flashcards