UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 22 juli 2009

Av TXS - 22 juli 2009 15:30

Nu är det bara att vänta och se om denna nyhet stämmer. Det gick ju inte så bra senast med Kimo-missödet...Om Josh Barnett visar sig ha licensproblem pga ett positivt dopingtest så blir det mycket intressant att följa utvecklingen och se hur Affliction lyckas reda ut denna situation.


Det blir ett hårt slag mot Affliction som mma-arrangör om Barnett dopat sig och sumpat huvudmatchen i "Trilogy-eventet". Tom Atencio kan definitivt inte göra Fedor sysslolös den 1 augusti och bör därför leta en ersättare med ljus och lykta just nu. De namn som nämns är Vitor Belfort eller Bobby Lashley.


Om Josh Barnett är dopad kan jag bara beklaga. Dåligt av honom och tråkigt för sporten. Att ersätta honom med Bobby Lashley vore visserligen intressant, men hur seriös känns Affliction som organisation efter det? Att slänga Vitor Belfort åt världens bästa tungviktare blir inte heller någon riktigt bra lösning. Vitor är ju mellanviktare för guds skull, och dessutom bokad att möta Jorge Santiago den aktuella kvällen. Vitor har egentligen ingenting att förlora och skulle kunna chocka världen om han slår Fedor. Frågan är vad Fedor själv tycker om denna händelseutveckling? Tom Atencio & co. kämpar troligen med nästa kapitel i denna historia "as we speak".

Ovido - Quiz & Flashcards