UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av TXS - 26 januari 2011 18:41

  


Paul "Semtex" Daley har en match inplanerad i England den 26 februari då han möter japanske judospecialisten Yuya Shirai. Matchen gäller welterviktsbältet i BAMMA 5 (British Association of Mixed Martial Arts). Vinner Daley får han nästa chans på 170-bältet i Strikeforce, enligt Scott Coker. Han får i så fall möta vinnaren mellan Nick Diaz och Cyborg Santos, som går en bältesmatch nu på lördag. 


Två gamla UFC-bekantingar kommer också att medverka på galan i Manchester, England. Det är superveteranen Ricco Rodriguez och TUF-deltagaren James Mc Sweeney. 

Av TXS - 26 januari 2011 15:06


Brock Lesnar har inte talat med pressen särskilt mycket inför tränaruppdraget i The Ultimate Fighter 13. Han har för övrigt hållit låg profil sedan förlusten mot Cain Velasquez i UFC 121. Nu får vi äntligen höra hur den före detta mästaren ser på TUF-coachingen, framtiden och mycket mer.


Jag vet inte hur ni ser på saken, men jag kan inte låta bli att älska Brock Lesnar. 

Av TXS - 26 januari 2011 03:32


Cheick Kongo har genomgått en ryggoperation under december och siktar nu på att vara tillbaka i oktagonen någon gång i juni. Fransmannen gick senast en oavgjord match mot Travis Browne i UFC 120. Den matchen skulle Kongo troligen ha vunnit om han inte råkat ut för poängavdrag för att ha hållit i Brownes shorts.


Cheick Kongos nästa motståndare är ännu inte bestämd. Det vi vet är att Shane Carwin också står utan antagonist för tillfället och även han planerar att göra comeback i juni. Det är inte så värst långsökt att tro att Kongo och Carwin kommer att mötas på UFC 131 den 11 juni i Vancouver. Det är dock länge kvar till sommaren och mycket kan hända.   

Ovido - Quiz & Flashcards