UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av TXS - 10 januari 2011 23:21

  

UFC behöver ofantligt mycket turbulens kring sina kommande tungviktsmatcher för att kunna konkurrera med Strikeforces fantastiska tungviktsturnering. Det lär inte bli lätt, med tanke på att 265-mästaren Cain Velasquez är skadad och behöver upp till åtta månader återhämtning. 


När det gäller Brock Lesnar vet vi ingenting. Han är, så vitt vi vet, ute i de djupa kanadensiska skogarna och jagar oskyldiga rådjur. Frank Mir ska möta Roy Nelson på UFC 130. Junior dos Santos väntar tålmodigt på en fight om tungviktstiteln, eller interim-titeln. Cro Cop möter Brendan Schaub på UFC 128. 


Nu uppdagas det att Shane Carwin börjar vara redo för en dust i buren någon gång till våren/sommaren. Den före detta interim-mästaren har genomgått en ryggoperation och kan eventuellt vara aktuell för en comeback i UFC 131. Vem får han då möta är den självklara frågan? Brock Lesnar eller Big Nog? 

Av TXS - 10 januari 2011 21:11

    

Det ser ut att bli en säsong av enbart welterviktare i The Ultimate Fighter 13. Vi vet ju att både welterviktare och mellanviktare var med i uttagningarna under hösten 2010, däribland Magnus "Jycken" Cedenblad. Om denna nyhet visar sig stämma får vi tyvärr inte se Jycken fightas om en plats i TUF-huset.


TUF 13 kommer att börja spelas in under denna månad och premiäravsnittet sänds den 30 mars i Spike TV. Vilka som kommer att coacha kommande säsong är ännu oklart. Svaret väntas komma under veckan. Vilka tror ni att det blir?  

Av TXS - 10 januari 2011 18:22

    

  


Jaha, vad ska man säga om den här affischen då, förutom att Rashad Evans ser väldigt märklig ut? Den är inte snygg och inte skitful, och framför allt betydligt attraktivare än den förfärliga skapelsen till UFC 127. 


    


Ovido - Quiz & Flashcards