UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg under november 2010

Av TXS - 13 november 2010 08:25

  

Dana White har varit ovanligt talför de senaste dagarna. Han har bland annat sagt att UFC kommer att starta en flugviktsdivision tidigare än vad de flesta tror. Flugvikt innebär att de som fightas väger mindre än 125 pounds (57 kilo). Det går alltså lite drygt två flugviktare på en Brock Lesnar. 


Då får vi i så fall ännu en ny division att bekant oss ordentligt med. Efter nyår kommer vi ju som de flesta vet att få se bantamvikt (-61 kg) och fjädervikt (-66 kg) i oktagonen. 

Av TXS - 12 november 2010 22:21

  

Missa inte när UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA försöker förutsäga UFC 122. HÄR kan ni läsa om det.

Av TXS - 12 november 2010 22:12

Av TXS - 12 november 2010 20:49


Det verkar som att Brock Lesnars nästa match blir mot Frank Mir ändå. I så fall blir det en tredje uppgörelse mellan de gamla antagonisterna, en så kallad "rubber match". Så här säger Dana White om saken:


"That fight kind of makes sense so… We will probably see Lesnar fight Mir next, I think that the rubber match makes sense."  


Jag håller inte med. Det finns betydligt intressantare matcher att sätta ihop i UFC:s tungviktsdivision. En tredje fight skulle kunna bli relevant om kanske ett år, men inte i dagsläget. Jag skulle vilja se Mir mot Roy Nelson och Lesnar mot t.ex Carwin eller Big Nog. Om och när både Mir och Lesnar skrapat ihop någon seger till kan det bli dags för gummimatchen.

Av TXS - 12 november 2010 18:05


Rampage pratar givetvis om matchen mot Lyoto Machida i UFC 123. Han säger bland annat att Machida är så tråkig att titta på så att han somnar. Vi får väl se vem som somnar när de väl möts om en dryg vecka. 

Av TXS - 12 november 2010 17:34

  


Den tekniken, vad den nu kallas, var det länge sedan man såg. Intressant sätt att etablera topposition! Chad Mendes heter killen och matchen är från WEC 52 som gick inatt. Vi får väl döpa tekniken till Mendesvolten helt enkelt. 

Av TXS - 12 november 2010 17:20

  

Det som i morse mest liknade ett dåligt aprilskämt verkar nu vara ett faktum. Det lutar i dagsläget åt att killarna möts i UFC 128, som troligtvis äger rum i Abu Dhabi.


Jag är förbluffad och bestört. Varför? Har jag legat i dvala och missat någonting? Tito måste ha gudarna på sin sida. Det här övergår mitt förstånd. Men okej, det är bara att gilla läget och istället skingra tankarna med lite WEC 52 samt UFC 122. 

Ovido - Quiz & Flashcards