UFC - En Blogg om Ultimate Fighting Championship och MMA

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av TXS - 10 februari 2011 18:18

  

Det blir Brian Ebersole som får möta Chris Lytle på UFC 127, nu när Carlos Condit skadat knät. Vem är då denne Brian Ebersole? Han är åtminstone rutinerad, för vad annat kan man säga om en kille som gått närmare 60 proffessionella MMA-matcher? Hans record ligger på 44-15 och han har en solid bas i brottning. 16 segrar i karriären på submission talar för att killen kan en del jiu-jitsu också. För tillfället har han vunnit sju raka fighter. I och med inhoppet mot Chris Lytle gör Ebersole sin UFC-debut. 

Av TXS - 10 februari 2011 16:39

  

Ååh vad fint. Så här trevligt hade Fedor Emelianenko och Alistair Overeem tillsammans på Strikeforces presskonferens nyligen. Frågan är hur mysigt de kommer att ha om de båda möts i tungviktsturneringens semifinal framöver? 

Av TXS - 10 februari 2011 08:06

  

Ingen har väl missat att Fedor ska fightas på lördag? Då startar det som eventuellt kommer att bli årets tungviktsfest. Det är inte klokt vad mycket fantastisk MMA vi bjuds på just nu. Så här ser uppställningen ut inför Strikeforce: Fedor vs Silva den 12 februari: 


Fedor Emelianenko vs Antonio Silva - Kvartsfinal 

Andrei Arlovski vs Sergei Kharitonov - Kvarsfinal

Shane Del Rosario vs Lavar Johnson - Reservmatch

Chad Griggs vs Gianpiero Villante - Reservmatch

Valentijn Overeem vs Ray Sefo - Reservmatch


   

Av TXS - 10 februari 2011 07:49

  

Carlos Condit har tyvärr ådragit sig en knäskada som gör att han missar matchen mot Chris Lytle i UFC 127 den 27 februari i Sydney. "The Natural Born Killer" blir borta från oktagonen i minst en månad. Någon ersättare finns inte i nuläget. Carlos Condit vann senast mot Dan Hardy på knockout i UFC 120. 

Ovido - Quiz & Flashcards